VINO ÎN MARAMUREȘ

Atracții Turistice In Maramureş

Maramureșul te întâmpină cu o bogată moștenire culturală și peisaje idilice. Satele tradiționale cu case din lemn sculptat, te duc într-o călătorie în timp. Cimitirul vesel din Săpânța și frumusețea naturală a Munților Maramureșului atrag cu siguranță privirile oricărui turist.
Atracții

Cimitirul Vesel

Cimitirul Vesel este un cimitir din localitatea Săpânța, județul Maramureș, faimos pentru crucile mormintelor viu colorate și picturile naive reprezentând scene din viața și ocupația persoanelor înhumate.
cimitirul-vesel-hotel-gradina-morii  hotel gradina morii
Atracții

Memorialul Victimelor Comunismului Și Al Rezistenței

Fundaţia Academia Civică a preluat ruina fostei închisori în 1993, în vederea transformării ei în muzeu. Fosta închisoare este astăzi decorul-cadru pentru ceea ce s-a întâmplat în timpul comunismului în România și în celelalte țări din Centrul și Estul Europei. În fiecare celulă a ei, transformată în sală de muzeu, se găsește un detaliu tematic sau cronologic al malformației politice care a adus suferință și moarte – în interiorul sau în exteriorul zidurilor de închisoare – de-a lungul secolului XX european.
monumente-maramures-hotel-gradina-morii
Atracții

Muzeul Maramureșului - Sighetu Marmației

Muzeul Satului Maramureșean este un obiectiv turistic situat în orașul Sighetu Marmației, județul Maramureș, deschis în anul 1981, care grupează, în principal, o colecție de case specifice zonei Maramureșului.
casute-hotel-gradina-morii  hotel gradina morii
call