Ce vă oferim

Facilități & Servicii

Lift, room service, curăţătorie, spălătorie, securizarea bagajelor, serviciu de seif la recepţie, servicii de alarm-clock, programe de excursii, servicii de secretariat (fax, fotocopiere etc.), ghid turistic, punct de informare turistică, parcare interioară gratuită. La cerere vă oferim cu drag serviciul de închiriere autoturisme şi serviciul de transfer aeroport sau orice altă adresă. În cadrul parcului există o zonă de agrement care cuprinde: spaţii de joacă pentru copii amenajate cu diverse sisteme de joacă, alei cu băncuţe, ştrand natural pe malul râului Iza, zone pentru practicarea pescuitului sportiv, spaţiu prevăzut cu scenă destinat diferitelor activităţi (concerte, festivaluri)
Let's Enjoy

Facilități & Servicii

Restaurant & Bar

Restaurantul are capacitatea de 140 de locuri, aici având posibilitatea să alegeţi din meniul variat, preparate tradiţionale româneşti, cât şi internaţionale, vinuri din podgorii renumite, într-o ambianţă muzicală plăcută. Barul de zi are o capacitate de 20 locuri și oferă o gamă generoasă de băuturi alcoolice, non-alcoolice, cocktailuri preparate după cele mai fine tehnici și coffee-break-uri din cadrul programelor tip business. În zona barului și în extensia holului funcționează Hot Spot – zonă business cu internet wireless.

hotel-gradina-morii-5

Sala De Conferințe

Sala de conferinţe are până la 50 locuri şi este dotată cu retroproiector, flip-chart, instalaţie de sonorizare, ecran de proiecţie etc. Aceasta poate fi adaptată diverselor tipuri de evenimente: conferinţe, training-uri, workshop-uri, expoziţii, reuniuni de afaceri etc.

restaurant-hotel-gradina-morii
REVIEWS

Părerile clienților

call