Cele mai bune facilități

Vă așteptăm pentru o vacanță de vis

Sighetul este o insulă: o altfel de insulă. Pe insula așezată la nord de Țară, într-un Maramureș muzeu-viu, tradiționalist, păstrător de comori și plin de resurse naturale se află… Hotelul Restaurant “Grădina Morii”.

Hotelul Restaurant “Grădina Morii”, își oglindește trecutul imperial într-un râu de poveste, protejat fiind de Dealul Solovan și de Situl Natura 2000 cu același nume.

Despre noi

Un loc minunat în care să stați și să vă distrați

Clădirea, în timpul celui de-al doilea război mondial a găzduit militari maghiari și germani. După 1944 a fost Spital de Pediatrie, în anul 1972 a fost transformat în Hotel Marmația. Din anul 2000 a intrat în proprietatea firmei Mimo Internațional care a modernizat hotelul, lucrările fiind finalizate în august 2008. În mai 2012 hotelul a fost vândut, intrând în proprietatea firmei Arcer, iar din 2013 și-a schimbat denumirea în Hotel Grădina Morii.

 

Nu doar cele 49 de camere elegante, restaurantul discret-îmbietor și peisajul mirific din Parcul Grădina Morii te pot atrage, stimate musafir-turist, ci mai ales plăcerea de-a descoperi, de-a trăi și de-a înțelege bogăția acestor unice locuri.

Hotelul Restaurant “Grădina Morii” oferă turiștilor liniștea și relaxarea pe care doar amintirile copilăriei le mai păstrează. Hotelul pulsează împreună cu Sighetul, cu Maramureșul, în ritmul unei frumuseți eterne și-a ospitalității emblematice pentru aceste locuri. Vacanțele spectaculoase vin și trec, Hotelul Restaurant “Gradina Morii” rămâne… mărturie!

Complexul Grădina Morii vă oferă toate facilităţile unei locaţii liniştite şi extrem de primitoare, ideale pentru odihnă, recreere, refacere, team building-uri sau reuniuni de afaceri.

Arhitectura veche, dotările moderne la standarde europene, ambientul special, căldura şi profesionalismul personalului sunt câteva motive pentru care oaspeţii hotelului îşi propun să revină la Hotelul Restaurant “Grădina Morii” .

 

Hotelul Restaurant “Grădina Morii” păstrează arhitectura de influenţă austriacă, utilizându-se lemn, piatră, obloane decorative, balcoane şi alte elemente specifice stilului. Situat în Parcul Grădina Morii, la poalele Dealului Solovan, hotelul are o poziţie deosebită, într-un cadru natural mirific, cu vedere spre râul Iza, şi deasemenea, spre parc şi spre oraş.

Hotelul are 49 de camere clasificate la 3 stele, inclusiv camere pentru persoane cu dizabilități. Toate camerele sunt dotate cu:

• minibar

• televizor color cu cablu TV

• telefon

• baie proprie cu cabină de duş

• uscător de păr

• încălzire centrală

• wifi gratuit

Restaurantul are capacitatea de 140 de locuri, aici având posibilitatea să alegeţi din meniul variat, preparate tradiţionale româneşti, cât şi internaţionale, vinuri din podgorii renumite, într-o ambianţă muzicală plăcută.

Pe terasa restaurantului (capacitate 80 locuri) se pot petrece clipe plăcute în aer liber şi se pot desfăşura mese câmpeneşti, picnic lângă râul Iza şi barbeque cu foc de tabără în zona special amenajată.

Barul de zi are o capacitate de 20 locuri şi oferă o gamă generoasă de băuturi alcoolice, nealcoolice, cocktail-uri preparate după cele mai fine tehnici şi coffee-break-urile din cadrul programelor tip business.

În zona barului şi în extensia holului funcţionează Hot Spot – zona business cu internet wireless.

Sala de conferinţe are până la 50 locuri şi este dotată cu retroproiector, flip-chart, instalaţie de sonorizare, ecran de proiecţie etc.

Aceasta poate fi adaptată diverselor tipuri de evenimente: conferinţe, training-uri, workshop-uri, expoziţii, reuniuni de afaceri etc.

Servicii suplimentare

Lift, room service, curăţătorie, spălătorie, securizarea bagajelor, serviciu de seif la recepţie, servicii de alarm-clock, programe de excursii, servicii de secretariat (fax, fotocopiere etc.), ghid turistic, punct de informare turistică, parcare interioară gratuită, închiriere biciclete.

La cerere vă oferim cu drag serviciul de închiriere autoturisme şi serviciul de transfer aeroport sau orice altă adresă.

În cadrul parcului există o zonă de agrement care cuprinde: spaţii de joacă pentru copii amenajate cu diverse sisteme de joacă, alei cu băncuţe, ştrand natural pe malul râului Iza, zone pentru practicarea pescuitului sportiv, spaţiu prevăzut cu scenă destinat diferitelor activităţi (concerte,

call